-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.PURINA
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Przygotowanie i stosowanie
Zalecenia karmienia dla dorosłych kotów: patrz tabela. Stosować Feline EN do 12 tygodni dla schorzeń z zaburzeniami wchłaniania jelitowego, aż zostanie przywrócona odnowa żywieniowa i rekonwalescencja. Przed użyciem, dla ustalenia dziennych porcji dla kociąt lub przed przedłużeniem okresu stosowania zaleca się konsultację z lekarzem weterynarii. Należy zapewnić stały dostęp do wody do picia. Podając karmę suchą i mokrą PPVD Feline EN St/Ox zapoznaj się z etykietą karmy suchej. 1 saszetka = 20g karmy suchej Feline EN St/Ox. Dla kotów ważących powyżej 6 kg, podawaj 2/3 saszetki lub 13 g PPVD EN St/Ox na każdy dodatkowy kg masy ciała.
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 4 %)
jaja i produkty z jaj
zboża
produkty pochodzenia roślinnego (włókno grochu 1,4 %)
minerały
drożdże
oleje i tłuszcze
cukry
Wysoce strawne składniki: wieprzowina (wątroba, nerka), produkty uboczne z kurczaka i indyka, suszone jajo, mąka ryżowa, olej rybny
Wartości odżywcze
Dodatki: | |
---|---|
Dodatki dietetyczne: | IU/kg: |
Wit. A: | 1680 |
Wit. D₃: | 235 |
mg/kg | |
3b103: | (Fe: 16) |
3b202: | (I: 0.61) |
3b405: | (Cu: 1.5) |
3b503: | (Mn: 2.8) |
3b605: | (Zn: 29) |
Tauryna: | 1681 |
Dodatki sensoryczne: | |
Aromaty. | |
Składniki analityczne: | |
wilgotność: | 76.4 % |
białko: | 11 % |
tłuszcz surowy: | 6.3 % |
popiół surowy: | 2.2 % |
włókno surowe: | 0.6 % |
sód: | 0.19 % |
potas: | 0.22 % |
wartość energetyczna: | 1104 kcal/kg |